Atelier 3: Samen-werken met open data

Organisatie: SETUP | Begeleiding: Heinze Havinga

Nieuwe toepassingen ontwikkelingen met open data vraagt om een mix aan kennis en vaardigheden. Als u of uw organisatie aan de slag wilt met open data om te innoveren en te verbeteren, dan is het handig om te weten welke expertises waardevol zijn om met open data aan de slag te aan. Wie zijn de verschillende spelers, wat zijn hun toegevoegde waarde en met welke partijen kan ik slimme combinaties voor samenwerking maken?

SETUP, Utrechts podium voor creatie en innovatie op het vlak van digitale media, brengt denkers en doeners bij elkaar om ontwikkelingen, vragen, visies, best practices en best failures te delen. In deze hands-on workshop helpen zij u de samenwerkingskansen te ontdekken die open data u te bieden heeft en ervaart u de toegevoegde waarde van verschillende werkdisciplines.

Bent u een app bouwer, data visualisator, data analist, journalist, dienstverlener, vormgever, uitgever, ingenieursbureau, business developer, game ontwikkelaar, onderzoeker,  databezitter etc., en zoekt u potentiele samenwerkingspartners op gebied van open data. Dan is dit werkatelier uitermate geschikt voor u.